Zâmbete În Insula de Bucurie a celebrat copilăria

Distribuie

1 IUNIE pentru echipa Asociației Acces la Viitor înseamnă mai mult decât distracţie la ,,Zâmbete În Insula de Bucurie”. Avem parte nu doar de voie bună, concursuri şi mii de zâmbete ci şi de multă emoţie şi bucurie. Suntem parte al unui moment ce oferă prilejul de a oferi şi de a creea mii de zâmbete. De 1 Iunie avem şansa de a oferi o petrecere specială copiilor instituționalizați și celor ce provin din familii defavorizate.

215 de copii sătmăreni instituționalizați și din medii defavorizate au fost sărbătoriți de 1 iunie – Ziua Internațională a Copiilor, la Taberele Școlare Satu Mare și au primit în dar o petrecere, doar a lor, cu surprize, jocuri și concursuri, într-un decor de poveste cu muzică, dans și voie bună.

Am avut pentru ei multă voie bună, în care am inclus competiţii sportive;

  • concurs de frumusețe ,,Miss Insula de Bucurie”;
  • program antrenant alături de Brigitte și ,,Happy Dance”;
  • educație financiară alături de Crina Domuța și BCR;
  • și multă voie bună.

Un moment plin de însemnătate și emoție este premierea tinerilor care urmează să iasă din sistem la împlinirea majoratului și terminarea studiilor obligatorii. 8 tineri au fost felicitați într-un cadru festiv și cu toții le-am urat succes în noul drum ce îl vor urma.

Fiind un picnic în aer liber copii au primit pizza, sucuri și înghețată…

… iar la final, tortul mult așteptat unde am cântat ,,La Mulți Ani!”.

Pentru toate aceste momente speciale ne-au fost alături:

🌟partenerii: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Satu Mare, DGASPC Satu Mare și Asociația Stea;

🌟sponsorii: BCR Satu Mare, Art Brutăria Micu, Pizzeria Gemelli, Derșidan SRL, W&J, Dărăban TOPO , POLIPOL, Pufuleți Alina, I.I.Mihaela Jucan, Artificii Satu Mare, Notar Codrean Adina Gheorghina, ingineri autorizați de pe lângă Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Satu Mare.

Tuturor celor ce ați fost alături de noi, VĂ MULȚUMIM pentru că împreună am desenat din nou sute de zâmbete şi bucurii la peste 200 de copii!!!

Mai multe Știri

Înscrie-te ca voluntar

Și dă-ne o mână de ajutor

Voluntar
small_c_popup

Trimite-ne datele tale pentru a te putea contacta