DJ pentru Digitalizare

DJ pentru Digitalizare

DJ PENTRU DIGITALIZARE – eveniment caritabil pentru sprijinirea copiilor instituționalizați să aibă acces la școala on-line.
17 DJ celebrii din țară s-au alăturat acestei cauze și vin la Satu Mare, să facă show pentru a stânge, banii necesari dotării celor 17 Centre de Plasament din județul Satu Mare. Evenimentul va avea loc în 30-31 mai 2020 și se va transmite live pe Facebook, Instagram și YouTube.
Din donațiile primite vom achiziționa tablete pentru dotarea Centrelor de Plasament din județ și care vor fi puse la dispoziția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare – partener în acest proiect. Mizăm pe un număr minim de 17 astfel de dispozitive, ceeace ar reprezenta măcăr o tabletă pentru fiecare centru al direcției.
În total, în cele 17 unități de îngrijire se află 187 de minori, respectiv beneficiarii fiind cei ai: Centrului de primire în regim de urgență – Hurezu Mare, Centrul de Asistență și Intervenție pentru victimele traficului de persoane, abuzului, neglijării și exploatării ,,Andrei” , Centrul Maternal ,,Lorena”, Casele de Tip Familial ,,Floare de Colț”, ,,Ana”, ,,Maria”, ,,Felicia”, ,,Speranța”, ,,Violeta”, ,,Andreea”, ,,Mihaela”, ,,Alexandra”, ,,Teodora”, ,,Orhiddeea”, ,,Ștefania”, ,,Daniel” și ,,Iris”.