Cariere Express-ul 1st Job a ajuns la destinație!

Distribuie

Ce-a de-a patra ediție a târgului 1st Job a ajuns ieri, 16 mai 2024, la final. Zeci de job-uri sezoniere și sute de oportunități de carieră au fost prezentate celor peste 700 de tineri sătmăreni ce au fost ,,Candidații la JOB” ai ediției Cariere Express pentru Liceenii Sătmăreni.

Tinerii au explorat ofertele standurilor participante și mulți dintre ei au ales să experimenteze un job vară.

Alții doar s-au documentat, au întrebat și au trăit pentru prima dată în viață emoția de a fi față în față cu un angajator, o experiență care sigur va conta când carieră o va cere.

Au fost și unii interați să caute oportunități de a-și continua studiile sau s-au alăturat echipelor de voluntari.

Pentru că am dorit să le oferim un mediu prietenos, accesibil și eficient, pe lângă interviurile cu angajatorii, tinerii au avut parte de un stand dotat cu ochelari virtuali unde au putea explora realitatea augmentată.

Au fost alături de noi:

🔴 Partenerii: Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare, Asociația Grup de Acțiune Locală pentru Pescuit Satu Mare și Shopping City Satu Mare.

🔴 Ofertanții: Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare și Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiș” din Arad, Filiala Satu Mare; Logiscool, Asociația STEA și Asociația Acces La Viitor;Polipol Mobila din Carei, Alu Menziken SRL, Top Trapez SRL, AVON și BCR.

🔴 Cadrele didactice ale Liceelor Tehnologice: Tășnad, ,,Iuliu Maniu” Carei, ,,George Barițiu Livada, ,,Anghel Saligny” Turț, ,,UNIO – Traian Vuia” și ”Elisa Zamfirescu” Satu Mare; Liceele sătmărene de Artă ,,Aurel Popp”, cu Program Sportiv și German ,,Johann Ettinger” precum și cel Teoretic din Carei și Colegiul Național ,,Mihai Eminescu”.

Așteptăm cu nerăbdare feedback-ul lor și poveștile frumoase ce vor urma.

Mai multe Știri

Înscrie-te ca voluntar

Și dă-ne o mână de ajutor

Voluntar
small_c_popup

Trimite-ne datele tale pentru a te putea contacta