Cariere Express-ul ,,1st Job” a adus sute de oportunități de carieră celor peste 500 de tineri sătmăreni

Distribuie

Asociația Acces La Viitor alături de partenerii de proiect  Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare și Shopping City Satu Mare a organizat cea de-a treia ediție 1st JOB  – Cariere Expres pentru Liceenii Sătmăreni – ,,Summer Job”.

Evenimentului, a avut loc vineri, 12 mai 2023, de la ora 14.00 în galeria Shopping City Satu Mare.

Proiectul îi are în vedere pe tinerii cu vârsta +16 ani, ce vor să fie activi în vacanța de vară și aleg să aplice pentru job-urile sezoniere prezente la târg. Peste 500 de tineri de la 11 licee sătmărene au fost la 1st JOB  să ia contact cu cele 17 standuri prezente ce au avut pentru ei, zeci de oferte de job-uri sezoniere și sute de oportunități de carieră. Pentru că dorim să le oferim un mediu prietenos, accesibil și eficient, pe lângă interviurile cu angajatorii și discuțiile cu unitățile de învățământ superior participante, tinerii au avut parte de un program dinamic, cu speakeri motivaționali, trainer și mentori.

Felicitări tinerilor care au avut curaj să urce în Cariere Express-ul 1st Job a adunat și să înceapă aventura carierei lor în această vacanță de vară.

Mai multe Știri

Înscrie-te ca voluntar

Și dă-ne o mână de ajutor

Voluntar
small_c_popup

Trimite-ne datele tale pentru a te putea contacta