,,Insula de Bucurie” a răsunat de chiote și veselie de 1 Iunie

Distribuie

După 3 ani de restricții, în sfârșit ne-am putut revedea cu copii instituționalizați sătmăreni la petrecerea din ,,Zâmbete în Insula de Bucurie”

Taberele Școlare Satu Mare s-au transformat de 1 iunie în ,,Insula De Bucurie” pentru toți copiii din Centrele de Plasament din județul Satu Mare.

Asociația Acces La Viitor alături de Direcția Județeană de Sport și Tineret Satu Mare și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare a organizat cea de-a VII-a ediție – ,,Zâmbete În Insula De Bucurie.

Aproape 200 de copii instituționalizați au fost prezenți la super petrecerea dedicată lor, de Ziua Copiilor.

Au avut parte un party interactiv și antrenant cu concursuri, jocuri, karaoke, Miss și desigur, să nu uităm de premierea copiiilor care ies din sistem și vor deveni independenți.

Am adus pentru ei și invitați de seamă care au întregit programul cu momente speciale precum  ,,Happy Dance cu Brigitte”, Petrică Mureșan și ,,Disco Insula„ cu DJ Dacian Codreanu & DJ Soso.

Pentru o atmosferă perfectă nu au lipsit din program personajele de poveste, pizza, tort și pachețelele pe care copii le-au primit la final.

Mulțumim sponsorilor: Pizzeria Gemelli, Cofetăria Micu, CBA Nord Vest, Fabrica de ciocolată ,,WAWI” Muller&Prietenii,  SamMills , Depozit Derșidan, Pufuleții Alina, I.I.Mihaela Jucan, W&J și Polipol.

Mai multe Știri

Înscrie-te ca voluntar

Și dă-ne o mână de ajutor

Voluntar
small_c_popup

Trimite-ne datele tale pentru a te putea contacta