După doi ani de restricții, am primit din nou sute de îmbrățișări de la copiii care au venit la ,,Poveste de Crăciun”

Distribuie

610 copii instituționalizați și din medii defavorizate au participat la cea de-a XVIII-a ediție

Sala Teatrului de Nord Satu Mare a fost din nou plină cu copiii ce au venit la eveniment. După doi ani de restricții în care povestea oferită de Teatrul de Nord Satu Mare s-a desfășurat pe pagina de Facebook a Asociației Acces La Viitor iar darurile Moșului au ajuns la copii prin intermediul ,,ajutoarelor”, anul acesta în sfârșit, am reușit să revenim la bunul mers al campaniei în care ne-am putut reîntâlni cu copii beneficiari.

La eveniment au luat parte peste 600 de copii. Dintre aceștia 250 fiind copiii asistați sociali sau instituționalizați, aflați în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului și Direcției de Asistență Socială Satu Mare. Lor li s-au alăturat alți 310 de beneficiari ai unor ONG-uri sau instituţii de asistenţă socială din oraş iar 50 dintre aceștia fiind elevi din medii defavorizate de la Școala Gimnazială Doba, beneficiari alăturați acestei campanii, din proiectul #acces2edu.  Momentul magic pregătit pentru ei, a fost piesa de teatru ,,PĂCALĂ” şi desigur, cadourile pregătite de ajutoarele  ,,Moşului” ce și de această dată i-au surprins cu bucurie pentru că au fost pline cu dulciuri şi jucării.
Anul acesta pachetele au fost unele dintre cele mai frumoase şi mai consistente de până acum. E meritul sponsorilor, care şi de această dată au fost alături de ei şi au dorit să-I răsplătească pe micuţi cu dulciuri speciale, mult visate. Astfel că le suntem recunoscători celor ce au contribuit aici: Galant Leasing, CBA Nord-Vest, Pufuleți Alina, Mov Soud Mix,  I.I. Mihaela Jucan, Notarii Publici: Adina Codrean, Ressler Petra&Pop Adina, Roxana și Cristian Cristea, Biroul de Avocatură Cozma&Horotan, ProRacers și toți inginerii topografi și angajații de la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Satu Mare. Lor li se alătură toți oamenii de bine care au donat prin www.acceslaviitor.ro
Alături de ei însă, se află întreaga comunitate. Ei sunt ajutoarele care au pus mâna la realizarea întregului proiect şi au adunat pluş cu pluş, jucărie cu jucărie, până s-au adunat mii de plușuri ce au ajuns atât în pachetele celor mici cât și în sacii ce vor ajunge la toate instituțiile ce au în îngrijire acești copii.
S-au deghizat în Elfi: părinții, copii și cadrele didactice de la Școlile Gimnaziale ,,Constantin Brâncoveanu „, ,,Mircea Eliade „, ,,Avram Iancu „, ,,Lucian Blaga „, ,,Grigore Moisil „, Colegiul Național  ,,Mihai Eminescu „, Liceele Sportiv și Reformat, grădinițele ,,Voinicelul”, ,,Mondiala „, ,,Dumbrava Minunată ” și Ciclo Moșilor, de la ProRacers Satu Mare.
Magia s-a scris mai ales datorită voluntarilor noștrii, mulțumind tuturor pentru implicare și dedicare și că au făcut posibil acest vis împlinit dar și partenerului Teatru de Nord Satu Mare care a creeat cadrul perfect pentru ,,Povestea de Crăciun ” și le-a dăruit un spectacol lung aplaudat și apreciat de cei mici, ,,Păcală”.

Mai multe Știri

Înscrie-te ca voluntar

Și dă-ne o mână de ajutor

Voluntar
small_c_popup

Trimite-ne datele tale pentru a te putea contacta