Poveste de Crăciun – ediția a XVII-a

Poveste de Crăciun

Distribuie

An de an, în decembrie scriem povești minunate și adunăm sute de zâmbete de la copii instituționalizați și cei din medii defavorizate. Facem și de această dată echipă mare, în care ajutoarele și spiridușii, vin să împlinească dorințe mici și să reaprindă speranțe. 

Bucuria se află în lucruri mici iar oamenii îi pot da strălucirea prin bunăvoința de a dărui. Împreună cu Teatrul de Nord Satu Mare, Galant Leasing, Fabrica de ciocolată Muller &Prietenii, CBA Nord-Vest, Mov Soud Mix, Romica TIE Group, I.I. Mihaela Jucan, Notar Public Codrean Adina-Gheorghina, angajații Zollner Electronic Satu Mare și ai Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară împreună cu inginerii autorizați, Grădinițele ,,Dumbrava Minunată” și Mondiala, Colegiul Național ,,Ioan Slavici ” și Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” Satu Mare, facem un decembrie de neuitat pentru copii care au nevoie de sprijinul și afecțiunea noastră. Lor li s-au alăturat oameni faini cu suflet mare ce au pus cu drag, daruri în desagă.

În acest an sunt 1.258 de copii ce așteaptă obișnuitele pachete cu dulciuri și jucării de la Moș Crăciun. Aceștia sunt beneficiari ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare, Direcției de Asistență Socială Satu Mare, respectiv Alter Ego și Creșa Socială Prichindel, Congregația ,,Fiicele Îndurării”, Casa Speranței și copii din medii defavorizate, aparținători ai Asociației Stea și elevi ai Școlilor Gimnaziale din Andrid, Botiz, Săuca, Apa, Halmeu, Beltiug – ,,Viorel Sălăgean” și Școala Profesională ,,George Coșbuc” – Medieșu Aurit.

Momentul magic pe care îl pregătim este povestea Micul Prinț, oferit de Teatrul de Nord Satu Mare, ce va avea loc în 22.12.2021 de la ora 10.00 , pe pagina de Facebook a Asociației Acces La Viitor și care va fi întregit cu cadourile lui Moș Crăciun.

Mai multe Știri

Înscrie-te ca voluntar

Și dă-ne o mână de ajutor

Voluntar
small_c_popup

Trimite-ne datele tale pentru a te putea contacta