Lume, lume, atenție! EcoSalvatorii sunt la datorie!

Ecosalvatorii

Distribuie

10 lideri, personalități locale sătmărene și-au dat întâlnire de Ziua Mediului cu cei peste 1.000 de EcoSalvatori ai ediției, să celebreze Planeta iar sute de EcoPălării extraordinare au intrat într-un marș menit să atragă atenția lumii întregi că Planeta Noastră are nevoie de ajutorul nostru să renască și să fie sănătoasă.

Dincolo de statutul de erou pe care îl oferim acelora ce Salvează Planeta și se aliază proiectului EcoSalvatorii, scopul acestei campanii este să ne reamintească tuturor că faptele mărețe  se construiesc cu pași mici, în acest caz fiind vorba de responsabilizare socială ce printr-un simplu gest poate aduce beneficii mediului înconjurător. Fie că aruncăm deșeurile la locul lor, sau că sunt colectate selectiv, fie că nu facem risipă de energie sau de apă ori vrem să cumpărăm de la producătorii locali pentru a nu genera transport, respectiv emisii de gaze sau că folosim mijloacele de transport în comun, circulăm pe jos sau cu bicicleta – sunt doar câteva dintre posibilitățile cu care putem contribui semnificativ la Salvarea Planetei.

Am avut parte de momente minunate iar fiecare mesaj al lor, al EcoSalvatorilor, îl punem pe tapet și îl transmitem tuturor, să ținem cu toții minte, că Planeta are nevoie de noi!

Pe lângă marșul EcoSalvatorilor am avut parte și de un EcoTârg cu mii de exponate la care copii au lucrat cu drag, cu scopul să adune bani pentru bicicletele următoarei ediții #acces2edu. 2.100 lei sunt banii adunați din vânzarea produselor deco realizate din materiale reciclate, ceea ce ne dă posibilitatea să punem la bătaie 3 biciclete pentru Premiul Special.

Mulțumim sponsorului GALANT LEASING care a fost primul ce a crezut în puterea EcoSalvatorilor și a dat curs invitației de a ne susține financiar, Partenerilor : Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Aushopping Satu Mare pentru susținere și tuturor cadrelor didactice pentru dedicare și implicare, astfel ca mesajul nostru să ajungă la cei peste 1.200 de EcoSalvatori.

Mai multe Știri

Înscrie-te ca voluntar

Și dă-ne o mână de ajutor

Voluntar
small_c_popup

Trimite-ne datele tale pentru a te putea contacta