DIN NOU ZECI DE ZÂMBETE

Distribuie

”Zâmbete în insula de bucurie” a ajuns vineri, 3 iunie a.c. şi la copii Asociaţiei STEA din Satu Mare.
Am adunat din nou zeci de zâmbete şi am colorat amintiri frumoase cu copii ce frecventează Centrul de Zi al Asociaţiei STEA. Alături de Fundaţia Maria şi Radio Transilvania Satu Mare au fost copii cls. I-a B de la Şcoala Gimnazială ”Avram Iancu” din Satu Mare, însoţiţi de d-na învăţătoare Adriana Calai şi de părinţi.
La început timizi, împărţiţi pe două grupe între gazde şi invitaţi, au acceptat apoi ajutorul celor mari astfel că în scurt timp copii au cântat şi s-au jucat împreună. Voluntarii Asociaţiei STEA i-au provocat într-un joc în care cei mici au putut comunica reuşind astfel să se cunoască mai bine.
Ca la orice petrecere pe lângă distracţie programul a fost complectat cu pizza, şampanie, cadouri şi momentul mult aşteptat tortul festiv. Micii beneficiari ai Asociaţiei STEA au fost profund impresionaţi la apariţia artificiilor, au aplaudat şi au cântat ,,La Mulţi Ani !” cu lacrimi de bucurie în ochi.
A fost un moment unic nu doar pentru că am mai adunat câteva ”Zâmbete în insula de bucurie” ci pentru faptul că fără prejudecăţi, copii din două medii sociale diferite au stat la un loc, au interacţionat, s-au jucat şi au sărbatorit împreună Ziua Internaţională a Copiilor.

Mai multe Știri

Înscrie-te ca voluntar

Și dă-ne o mână de ajutor

Voluntar
small_c_popup

Trimite-ne datele tale pentru a te putea contacta