GRĂDINIŢA ,,DUMBRAVA MINUNATĂ” – LOCUL I LA STAR JUNIOR – JOCURI DE COPII 2019

Distribuie

Jocuri de Copii a ajuns în acest an, la a XII-a ediţie iar de 1 iunie am celebrat alături de grădinarii sătmăreni, micile talente, la STAR JUNIOR.

Scena s-a umplut de buburuze, iepuraşi şi albinuţe sau mai bine spus,  de prichindeii de la grădiniţele ,,Dumbrava Minunată”, ,,Halmeu”, ,,Voinicelul”, ,,14 Mai” şi Nr.9 din Satu Mare. Am avut parte de  un program colorat, scăldat de aplauzele celor ce au venit să îi susţină. Momente inedite, de la teatru de păpuşi, interpreţi şi dansatori până la majorete. Cei ce au reuşit să se impună în clasament şi au câştigat locul I, au fost copiii de la Grădiniţa ,,Dumbrava Minunată” cu ,,Ciuleandra” lor cea inedită. Felicitări tuturor copiilor, cu toţii au fost minunaţi şi cu siguranţă talentaţi.

Pentru a şterge orice urmă de emoţie am adus şi întăriri. Invitaţi speciali şi câştigători ai altor ediţii Jocuri de Copii, au venit să îi susţină, învăţăceii claselor a II-a şi a IV-a B de la Şcoala ,,Avram Iancu” din oraş. Tot pentru ei şi pentru a-i felicita pe concurenţi, în final am avut un moment special, oferit de cunoscutul artist percuţionist sătmărean Cserey Csaba.

Mulţumim partenerilor ce sunt an de an în acest proiect: Radio Transilvania, Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare şi Centru Cultural ,,G.M.Zamfirescu”.

Mai multe Știri

Înscrie-te ca voluntar

Și dă-ne o mână de ajutor

Voluntar
small_c_popup

Trimite-ne datele tale pentru a te putea contacta