1 IUNIE DE POVESTE

Distribuie

1 IUNIE pentru echipa Fundaţiei MARIA şi Radio Transilvania, înseamnă mai mult decât distracţie.
Avem parte nu doar de voie bună, concursuri şi mii de zâmbete ci şi de mulţă emoţie şi bucurie. Suntem parte al unui moment ce oferă prilejul de a oferi şi de a creea mii de zâmbete.
De 1 Iunie avem un program special pentru cei mici dar şi pentru cei mari. Vineri, de la ora 10.00 aşteptăm sătmărenii să vină în Grădina Romei unde ACTORII JUNIORI au pregătit un spectacol inedit. În cadrul campaniei ,,JOCURI DE COPII” ediţia a XI-a, grupele de grădiniţă Curioşii, Buburuzele, Albinuţele sau Clovnii, vor concura, încercând să câştige Locul I pentru grădiniţa lor, oferind celor prezenţi momente deosebite precum scenete, musical sau pantomimă.
După premiere, echipa organizatoare se mută la Taberele Şcolare din oraş. Aici, în cadrul campaniei ,,Zâmbete în insula de bucurie” avem şansa de a oferi o petrecere specială unor copilaşi ce provin din familii defavorizate. Am pregătit pentru ei multă voie bună, în care am inclus demostraţii, competiţii sportive, concursuri, moment festiv cu pizza şi tort iar în final karaoke şi discotecă în aer liber. Pentru toate aceste momente speciale ne sunt alături partenerii: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,SOMEŞ”, Teatrul de Nord şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare.
Sponsorii Evenimentului : S.C. GALANT LEASING SRL, PIZZERIA GEMELLI, NOVA OAŞ , Pufuleţi ALINA, W&J SRL, DERŞIDAN SRL , AUTOREFLEX şi Cabinet de Avocatură ,,Cosma&Horotan“

Mai multe Știri

Înscrie-te ca voluntar

Și dă-ne o mână de ajutor

Voluntar
small_c_popup

Trimite-ne datele tale pentru a te putea contacta