medical care
for kids
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adcing elit More info
you can trust
us your kids
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adcing elit More info
take actions
with us
There are countless opportunities for prevention. Get Involved
welcome there

We pride ourselves in being an exceptional clinic where your kids come first

Our practice works hard to meet the needs of children from infancy through college.  Compassionate, knowledgeable and supportive staff is the cornerstone of quality care.

More about us
open hours
  • Mn – Fr: 8 am – 11 pm
  • St: 8 am – 8 pm
  • Sn: 8 am – 6 pm
our staff
More photos
Întotdeauna am spus ca, "copilăria este inima tuturor vârstelor!" L. Blaga an de an inimi deosebite aduc în sufletele copiilor din sistemul de protecție bucuria pe care o pot simți în familie! Poveste de crăciun si zâmbete în insula bucuriei sunt doar 2 exemple de proiecte ale unor oameni minunați ce se alătura cu sufletul noua! Va multumim ca existați si be aduceți în fiecare an aceste clipe unice! Mariana Dragoș, Directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare
Mariana Dragoș, Directorul DGASPC
Fundația Maria este organizația care aduce mereu fericire pe chipurile copiilor aflați în dificultate. Copiii sprijiniți de către Asociația Stea au un loc aparte la evenimentele organizate de această fundaţie. Ei așteaptă nerăbdători evenimentele Zâmbete în Insula de Bucurie și Poveste de Crăciun, organizate de către Fundaţia Maria, pentru că se simt apreciați şi primesc cadouri de fiecare dată.
Cristina Bala, Directorul Asociației Stea Satu Mare

Campaniile ”Polițist Junior” și ”Vreau permis de biciclist!” vor rămâne cu siguranță în memoria miilor de copii implicați în activitățile de educație rutieră, colaborări inițiate și puse în practică cu pasiune și dăruire de forța umană ce se ascunde în spatele Fundației Maria și a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Pentru că oamenii sunt cei ce dau viață ideilor generoase, mulțumim Fundației Maria pentru idei, dar mai ales pentru efortul de a mișca lumea și de a genera premizele dezvoltării unor mentalități sănătoase.

 
Felicia Hrihorișan, ofițer sociolog
A Wake-up Story

Watch the video and learn how to protect your family from everyday hazards!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adcing elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit psum dolor sit amet. Aenean consectetur fringilla mi in mollis. Etiam eleifend sollicitudin dignissim.

img
ask a doctor

    from the blog
    More articles