About us

why choose us

Learning Center

We are so happy to help your child develop through hands-on learning and fun experiences.

Pediatric Therapy

We are supplied with the next generation equipment to ensure your children’s well-being.

our staff
See more
Play As You Learn

Learning Center

Our team is so happy to help your children develop properly through hands-on learning and fun experiences.

With Love and Care

We have the most caring and loving teachers and babysitters, so be sure our child is safe and happy with our team.

Health and Safety

Our center is supplied with the next generation equipment to ensure your child’s well-being and proper developing.

Family Support

Isn’t it a happiness to finally find out that your family has found a child care that is so loving and supporting?

our partners
Întotdeauna am spus ca, "copilăria este inima tuturor vârstelor!" L. Blaga an de an inimi deosebite aduc în sufletele copiilor din sistemul de protecție bucuria pe care o pot simți în familie! Poveste de crăciun si zâmbete în insula bucuriei sunt doar 2 exemple de proiecte ale unor oameni minunați ce se alătura cu sufletul noua! Va multumim ca existați si be aduceți în fiecare an aceste clipe unice! Mariana Dragoș, Directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare
Mariana Dragoș, Directorul DGASPC
Fundația Maria este organizația care aduce mereu fericire pe chipurile copiilor aflați în dificultate. Copiii sprijiniți de către Asociația Stea au un loc aparte la evenimentele organizate de această fundaţie. Ei așteaptă nerăbdători evenimentele Zâmbete în Insula de Bucurie și Poveste de Crăciun, organizate de către Fundaţia Maria, pentru că se simt apreciați şi primesc cadouri de fiecare dată.
Cristina Bala, Directorul Asociației Stea Satu Mare

Campaniile ”Polițist Junior” și ”Vreau permis de biciclist!” vor rămâne cu siguranță în memoria miilor de copii implicați în activitățile de educație rutieră, colaborări inițiate și puse în practică cu pasiune și dăruire de forța umană ce se ascunde în spatele Fundației Maria și a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Pentru că oamenii sunt cei ce dau viață ideilor generoase, mulțumim Fundației Maria pentru idei, dar mai ales pentru efortul de a mișca lumea și de a genera premizele dezvoltării unor mentalități sănătoase.

 
Felicia Hrihorișan, ofițer sociolog