About us

why choose us

Learning Center

We are so happy to help your child develop through hands-on learning and fun experiences.

Pediatric Therapy

We are supplied with the next generation equipment to ensure your children’s well-being.

our staff
See more
Play As You Learn

Learning Center

Our team is so happy to help your children develop properly through hands-on learning and fun experiences.

With Love and Care

We have the most caring and loving teachers and babysitters, so be sure our child is safe and happy with our team.

Health and Safety

Our center is supplied with the next generation equipment to ensure your child’s well-being and proper developing.

Family Support

Isn’t it a happiness to finally find out that your family has found a child care that is so loving and supporting?

our partners
├Äntotdeauna am spus ca, "copil─âria este inima tuturor v├órstelor!" L. Blaga an de an inimi deosebite aduc ├«n sufletele copiilor din sistemul de protec╚Ťie bucuria pe care o pot sim╚Ťi ├«n familie! Poveste de cr─âciun si z├ómbete ├«n insula bucuriei sunt doar 2 exemple de proiecte ale unor oameni minuna╚Ťi ce se al─âtura cu sufletul noua! Va multumim ca exista╚Ťi si be aduce╚Ťi ├«n fiecare an aceste clipe unice! Mariana Drago╚Ö, Directorul Direc╚Ťiei Generale de Asisten╚Ť─â Social─â ╚Öi Protec╚Ťia Copilului Satu Mare
Mariana Dragoș, Directorul DGASPC
Funda╚Ťia Maria este organiza╚Ťia care aduce mereu fericire pe chipurile copiilor afla╚Ťi ├«n dificultate. Copiii sprijini╚Ťi de c─âtre Asocia╚Ťia Stea au un loc aparte la evenimentele organizate de aceast─â funda┼úie. Ei a╚Öteapt─â ner─âbd─âtori evenimentele Z├ómbete ├«n Insula de Bucurie ╚Öi Poveste de Cr─âciun, organizate de c─âtre Funda┼úia Maria, pentru c─â se simt aprecia╚Ťi ┼či primesc cadouri de fiecare dat─â.
Cristina Bala, Directorul Asocia╚Ťiei Stea Satu Mare

Campaniile ÔÇŁPoli╚Ťist JuniorÔÇŁ ╚Öi ÔÇŁVreau permis de biciclist!ÔÇŁ vor r─âm├óne cu siguran╚Ť─â ├«n memoria miilor de copii implica╚Ťi ├«n activit─â╚Ťile de educa╚Ťie rutier─â, colabor─âri ini╚Ťiate ╚Öi puse ├«n practic─â cu pasiune ╚Öi d─âruire de for╚Ťa uman─â ce se ascunde ├«n spatele Funda╚Ťiei Maria ╚Öi a Inspectoratului de Poli╚Ťie Jude╚Ťean Satu Mare. Pentru c─â oamenii sunt cei ce dau via╚Ť─â ideilor generoase, mul╚Ťumim Funda╚Ťiei Maria pentru idei, dar mai ales pentru efortul de a mi╚Öca lumea ╚Öi de a genera premizele dezvolt─ârii unor mentalit─â╚Ťi s─ân─âtoase.

 
Felicia Hrihori╚Öan, ofi╚Ťer sociolog